10% av vår försäljning gick till Stadsmissionen

10% av vår försäljning gick till Stadsmissionen

Hur isolerar man sig hemma om man inte har ett hem?

Hårda restriktioner att hålla sig hemma är det gemensamma tydliga budskapet från Folkhälsomyndighetens pressträffar. I dessa tider uppmanas vi att hålla avstånd, jobba hemifrån och hålla oss hemma till största möjliga mån. Det kan för många kännas olustigt, till och med svårt, att behöva bortse från roliga sociala event som middagar och firanden eller att träffa nära och kära. Men för en del av våra medmänniskor är den delen inte det svåraste när det kommer till restriktionerna.

I Stockholm lever många som hemlösa och pandemin slår om möjligt ännu hårdare på de redan utsatta i samhället. För alla hemlösa som tvingas bo ute under de kalla vintermånaderna är kylan en ökad risk i sig, men som hemlös och dessutom under smittspridningen av Covid-19 ökar riskerna betydligt mer nu när de inte längre tillsammans kan ta skydd under nätterna eller hålla värmen genom att sova nära varandra.

Vi på Posh Living har valt att stötta hemlösa i Stockholm genom att skänka 10% av fredagens (27/11) omsättning till Stockholms Stadsmission för att bidra till organisationens stöd under den pågående pandemin.

Var med och visa ditt stöd du också, tillsammans med Posh Living.

Läs mer om arbetet här: Stockholms Stadsmission.

Vill du lämna ett eget bidrag direkt till organisationen kan du enkelt göra det här.


Lämna en kommentar