Guide: AR Funktion

Guide: AR Funktion

Vi lanserar en ny funktion på hemsidan och det är inget mindre än tekniken AR! 
AR är kort för argumentet reality och kan översättas till förstärkt verklighet. Med vår AR funktion kan du därför se utvalda möbler i din mobil eller surfplatta som om de vore i ditt eget hem.

Hur skulle soffan se ut mot den gråa väggen? Passar det lilla sidobordet bredvid? Får vi plats med matbordet? Är frågor som enkelt besvaras med AR tekniken som är perfekt om du är osäker på storlek, form eller färg. Vi går igenom exakt hur du använder AR funktionen på vår hemsida.

Se alla AR produkterna HÄR


AR Posh Living
Steg 1) Spana in sortimentet på vår hemsida och leta efter den lilla AR symbolen. Det är en svart ruta med en vit text "AR". De produkterna som har symbolen är kompatibla med vår AR funktion! Klicka dig in på valfri produkt. 

 

AR Posh Living
Steg 2) Skrolla ner till ikonen "view in augumented reality" (nu när du vet vad AR står för) eller "visa produkten i AR". Klicka på knappen för att se hur möbeln kan se ut i ditt hem.

 


AR Posh Living
Steg 3) Nu kommer en ny ruta upp. Rör på din mobil för att starta igång. Fortsätt att röra sakta på mobilen runt i rummet för att möbeln ska placeras ut. Plötsligt har du en ny möbel i ditt rum, i detta fall ett sidobord Mikado.

Nu kan du placera ut produkten var du vill ha den. Du kan snurra på möbeln för att se hur den ser ut i olika vinklar, och om du förstorar eller förminskar ser du med hur många procent den har blivit större eller mindre, för att enkelt kunna gå tillbaka till orginalstorleken.

Klicka här för att se alla våra produkter du kan prova i ditt eget hem med hjälp av AR. 


Lämna en kommentar