Häng med oss på Formexmässan

Häng med oss på Formexmässan

Denna vecka är välkänd för såväl inredare och inköpare som designers och leverantörer. Formexmässan har nämligen gått av stapeln under veckan och som vi längtat efter att mässorna äntligen ska vara tillbaka igen. Efter några år med pandemi och inställda mässor kunde nu inredare från hela norden mötas och inspireras igen! 

Formex är Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inredningsbranschen. Och självklart var vi på plats. Häng med oss när vi guidar er igenom en inspirerande vecka.
Formex Posh Living
Formex hålls på Älvsjömässan i Stockholm och det är flera salar dedikerade till inredning - så det är väldigt enkelt att bli inspirerad här. Olika leverantörer och företag ställer upp med olika montrar där de låter kreativiteten flöda.
Inredning Formex Posh Living
Så mycket fina detaljer!
Formex Talks
Vi lyssnade även på ett par Formex Talks, inspirerande föreläsningar som hölls av olika inredningsprofiler. Vi lyssnade på designern och kreatören Jan Rundgren som presenterade Formex trender för kommande säsong. Samt Frida Ramstedt, även känd som Trendenser, som driver en av Sveriges största inredningsbloggar som gav en mängd tips och frågeställningar som kan underlätta i arbetet med inredningskunder och stylinguppdrag. Väldigt inspirerande!
Inredning Formex Posh Living
Häftiga inredningsdetaljer i form av skulpturer - både stora som små. Vilka gillar ni bäst?
Inredning Posh Living Formex
Inredning Posh Living Formex
Tack Formex och alla utställare för väldigt inspirerande dagar! 

Lämna en kommentar