Lär känna våra fantastiska soffmodeller

Lär känna våra fantastiska soffmodeller

Kanske vet du redan vilken typ av soffa du är ute efter och behöver bara se den för att hitta rätt. Eller behöver du först landa i vilket behov av soffa du har och vilket syftet med soffan är? Ska den vara lätt att ta sig upp ur, fungera som en extra sovplats eller en soffa att hänga i?

I detta inlägg vill vi låta dig lära känna några av våra soffmodeller och fördelarna med de olika varianterna. Efter denna guide känner du nog snabbt vad som är viktigast för dig och därmed blir det lite enklare att kunna fatta ett beslut och beställa hem den perfekta soffan för just ditt hem.

Längst ner hittar du direktlänkar till ett produktblad för varje soffa med storleksalternativ, pris och specificerade mått.

Colorado

Vi presenterar stolt storfavoriten Colorado! Colorado är en maffig och modern soffa med generöst tilltagna mått. Med ett djup på 114 cm och bredd upp till 270 cm gör den till en utmärkt soffa för den moderna familjen eller kompisgänget att spendera kvällarna i. En riktigt loungig soffa av hög kvalité och komfort där alla vänner får plats. Så är du ute efter en mysig soffa att spendera kvällarna i har du hittat rätt. Klicka här för att se olika storlekar av Colorado!

colorado

colorado

Vesta

Vår mest älskade modulsoffa! Vesta är möjligheternas soffa där du har möjlighet att skapa just din drömsoffa. Gör dina personliga val och få soffan precis som du vill genom att välja bland annat storlek, med eller utan schäslong, hörnsoffa eller inte, ett öppet avslut, in- eller utvändiga sömmar och självklart även vilken känsla soffan ska förmedla genom att välja en klädsel i tyg eller läder. Häng avslappnat i denna soffa med generösa armstöd och välj en fyllning av memory foam i sittplymåerna för att slippa puffa till den. Den modernt robusta soffan Vesta lämnar ingen besviken. Klicka här för att se de olika varianterna av Vesta!

vesta

vesta

Lill

Under våren 2020 välkomnade vi soffa Lill. Armstödens raka linjer och enkelhet kompletteras väl av den golvlånga kappan. Kombinationen av olika form på kuddar ger soffan ett levande intryck tillsammans med en mjuk sittplymå i ett stycke. Runda eller avlånga kuddar ger en lekfull detalj i en annars rak och stilren soffa. En hel sittplymå gör den även utmärkt till att låta vänner (eller sambo) sova på. Uppskattar du en avslappnad stil föreslår vi att du väljer den i ett linnetyg för maximera den lediga känslan. Denna soffa har helt avtagbar klädsel som gör det lättare att välja ljusa klädslar. Klicka här för att se de olika varianterna av Lill!

lill 

Harmony Day

Harmony Day är en kusin till vår mest älskade soffa Petito. Soffan har ett svängt sid- och bakparti vilket gör den mycket följsam och vacker i sitt formspråk och perfekt att placeras mitt i rummet. Harmony Day har smala armstöd, vilket gör att man får mycket sittyta i soffan. Denna soffa kan du matcha med en Harmony Day 1,5-sits, som är fantastiskt vacker med det svängda bakpartiet. Välj mellan fast eller avtagbar klädsel för den look du är ute efter. Benen är i svart krom. Klicka här för att se de olika varianterna av Harmony Day!

harmony-day

Julia

Romantiska soffan Julia är designad av Dan Ihreborn och är både modern och romantisk. Soffan har en fantastisk sittkomfort och har helt avtagbar klädsel. Soffan har tre stora ryggkuddar och två mindre, fyllda med dun/fjäder vilket gör soffan otroligt bekväm. Stommen är mjukt formad och soffan är en perfekt kombination av stil och komfort. För en lyxig känsla välj Julia i ett lyxigt sammetstyg som ger soffan ett vackert djup. Klicka här för att se de olika varianterna av Julia!

julia

Produktblad:
Colorado
Vesta
Lill
Harmony Day
Julia


Lämna en kommentar