Posh Living Fast Track: Vårt nya butikskoncept

Posh Living Fast Track: Vårt nya butikskoncept

POSH LIVING FAST TRACK


Måndagen den 13 December slog vi upp portarna till vårt nya butikskoncept Posh Living Fast Track som ligger i Mood Gallerian mittemot vår stora butik. Fast Track innebär att vi tillsammans med leverantörer valt ut ett sortiment med våra bästsäljande möbler, färdiga modeller, belysning och måttbeställda mattor - allt med kortare leveranstider utan att tumma på kvaliteten. 

Posh Living Fast TrackPosh Living Fast Track

Bland annat finner ni vår mest älskade soffa Petito i utförandet 3-sits Tristan Sand, och snygga soffan Impulse i tyget Arcus Beige. Kliv in i vårt showroom och inspireras av vår värld. För oss är kvalitet en viktig faktor i allt vi gör, därför har kvaliteten naturligtvis inte tummats på trots snabbare leveranstider. Under pandemin har leveranstiderna bara ökat, och vi har upptäckt ett behov att få möblerna snabbare. Vi har sett en stor efterfrågan på våra bästsäljande möbler och bestämde oss därefter tillsammans med våra leverantörer att skapa en lösning som gynnar er kunder som helt enkelt inte kan vänta.

Posh Living Fast Track
Posh Living Fast Track
DETTA HITTAR NI PÅ FAST TRACK

  • Våra mest populära modeller i färdiga utföranden.
  • Belysning.
  • Måttbeställda mattor.
  • Ett showroom fyllt av inspiration.
  • Snabba leveranstider.


HITTA HIT

Mood Gallerian, plan 3, precis som om ni ska till vår orginalbutik. Vårt Fast Track Showroom hittar ni istället mittemot vår butik, direkt när ni kommer upp från rulltrappan. Välkommen in! 


Lämna en kommentar