Välkommen på inspirationslov i Steninge! | Posh Living

Välkommen på inspirationslov i Steninge!

För både stora och små

Låt inte snöbristen stoppa dig från en mysig utflykt med familjen. Vi har öppet hela sportlovet och bjuder på inspirerande inredningsmiljöer som uppskattas av både stora och små. Vår butik i Steninge har nämligen en egen del för våra små kunder där de kan hitta leksaker och gosedjur!

Barnavdelningen Posh Living Steninge

– Att inreda sitt hem ska vara härligt, lugnt och inspirerande. I city är tempot högt och i Steningebutiken har vi skapat ett alternativ med en lugnare känsla. Steninge är en vacker plats nära naturen där våra kunder kan känna ro och lägga den tid och eftertanke som behövs för att kunna skapa sitt drömhem, säger Barbro Berggren, grundare av Posh.

På de 700 kvadratmetrarna finns möbler och inredningsdetaljer för såväl matsal, vardagsrum, kök, sovrum som barnrum.

Nyheter Posh Living Steninge

Sovrum Posh Living Steninge

Posh Living Stenladan Steninge Slottsby

Ta en paus och koppla av

– Många gör besöket hos oss till en heldag. De promenerar runt i de vackra omgivningarna, äter lunch och tar sig tid att njuta medan de handlar. Och det var faktiskt tanken från första början, säger Björn Frick, grundare av Posh.

Så välkommen till Posh Living på sportlovet, och alla andra dagar såklart, så vi får inspirera er och låta er ha en trevlig dag med familjen! 

Hitta till Steninge.

Fikapaus Steninge

Stenladan Steninge


Lämna en kommentar