Butikschef Steninge, Posh Living

Vill du vara med och driva en av Sveriges mest spännande butiker för möbler och heminredning? Trivs du i en inspirerande miljö där du får jobba med försäljning tillsammans med en härlig arbetsgrupp? Är du en entusiasmerande person som drivs och motiveras av att ge god service och nå uppsatta mål? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Då är du nog rätt person för Posh Living! Vi söker just nu en butikschef som vill vara med och ta Posh Living till nästa nivå.

Tjänsten

Som butikschef är du operativt ansvarig för butikens drift, försäljning och dess bemanning. Att vara butikschef på Posh Living innebär att inspirera och motivera sitt team till att uppnå fantastiska resultat. Utöver dina administrativa arbetsuppgifter så jobbar du även som säljare tillsammans med övriga teamet.

Ditt huvudansvar som butikschef blir att överträffa kundens förväntningar på sitt butiksbesök där inspiration, kunskap och service är våra ledord. Vidare ansvarar du för försäljningen och lönsamheten i butiken, att följa upp förbestämda nyckeltal, samt analysera resultaten från exempelvis kampanjer. Butikens mål, budget och nyckeltal sätts i samråd med VD.

Du är en god förebild genom ditt sätt att arbeta i butiken och drivs av att motivera dina medarbetare på daglig basis. Det är viktigt att du är en synlig ledare och kan skapa en stimulerande arbetsmiljö i butiken. Butiken har idag en personalgrupp om ca 7 säljare samt en visual merchendiser, där 2-4 personer är schemalagda under en arbetsdag.

Din profil 

Du är en driven och ambitiös person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är en ”doer” som tar egna initiativ och motiveras av att ge god service och nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat som butikschef, men det är också meriterande om du har erfarenhet från liknande roller.

Du har ett stort intresse av möbler och heminredning samt gillar vårt sortiment och hur vi presenterar och jobbar med det. I din roll kommer du jobba med många olika kollegor och externa kontaktytor (leverantörer, hyresvärd, etc), varför det är viktigt med hög social kompetens. 

För att lyckas i rollen som butikschef bör du ha: 

-       Arbetat i butik tidigare 

-       Minst 2 års erfarenhet som ledare inom retail

-       Erfarenhet av budget- och personalansvar

-       Hög servicenivå och positiv och inspirerande energi som smittar av sig

Allra viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och att du älskar att sälja och motivera dina kollegor till att känna samma sak.

Om Posh Living 

Posh Living är ett inrednings- och livsstilskoncept med två butiker i Stockholm och en web shop. Barbro Berggren Pålman och Björn Frick startade tillsammans Posh Living år 2001 efter lång erfarenhet från möbelbranschen. Tillsammans med VD Victor Malmqvist driver de idag Posh Living med samma vision som alltid; nämligen att sälja möbler och inredning av god kvalitet och design som de själva tycker om, i vackra och inspirerande miljöer.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till victor.malmqvist@poshliving.se 

Vänligen skriv i ämnesraden: ”Ansökan butikschef FÖRNAMN EFTERNAMN”