Extrajobb butikssäljare Steninge


Letar du extrajobb och vill bli en del av Posh Living? Älskar du försäljning och har ett brinnande intresse för möbler och heminredning? Då kanske du är den vi söker! Vi söker nu omgående en säljare till vår butik i Steninge.

Tjänsten

Tjänsten är i första hand semestervikariat över sommaren koncentrerade till följande veckor, Mood V.28-30, V.32-34 och i Steninge V. 29-32. Förutom dessa veckor finns även fler dagar men mer utspridda under resten av sommaren. Vår önskan är att du även har möjlighet att hoppa in extradagar när det behövs, ibland med kort varsel t.ex. om någon blir sjuk.
Vår ambition är att vi ska kunna hitta en fortsättning även till hösten och framåt, även då i någon form av flexibel extratjänst.

Din profil

Som framgår så behöver vi en person som har möjlighet att vara flexibel och vi gissar att du pluggar, frilansar eller på annat sätt har möjlighet att styra över din tid.

Passar det dig och du dessutom har ett stort intresse för inredning, älskar att sälja och ge det där lilla extra i kundmötet så ska du definitivt söka tjänsten! Vi ser gärna att du älskar att ge service på hög nivå, att du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet från arbete i butik eller någon annan typ av serviceyrke, samt att du är glad, noggrann och gillar att vara en del av ett team som sliter hårt, stöttar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Om Posh Living

Posh Living är ett inrednings- och livsstilskoncept med två butiker i Stockholm och en web shop. Barbro Berggren Pålman och Björn Frick startade tillsammans Posh Living år 2001 efter lång erfarenhet från möbelbranschen. Tillsammans med VD Victor Malmqvist driver de idag Posh Living med samma vision som alltid; nämligen att sälja möbler och inredning av god kvalitet och design som de själva tycker om, i vackra och inspirerande miljöer.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till anna@poshliving.se

Vänligen skriv ämne:  ”Ansökan butikssäljare Steninge”