Kundtjänst, Posh Living

Är du en energispridare som älskar service och brinner för att hjälpa andra? Letar du efter en inspirerande arbetsplats där du får jobba administrativt i ett kompetent team med att ge service i världsklass? Då är du nog rätt person för Posh Living!
Vi växer som bolag och just nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till vårt kontorsteam och som vill vara med att ta Posh Living till nästa nivå.  

Tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare tillhör du som sagt Posh Livings kontorsteam där du jobbar nära våra order- och reklamationsansvariga. Du jobbar också nära vårt inköpsteam och web-team och din roll blir att vara vårt ansikte ut mot kund. Arbetet är varierande men främst kommer du jobba med att ge våra kunder ett professionellt och positivt bemötande i såväl löpande frågor som reklamationsärenden. Vår kundtjänst sker både via inkommande samtal och via skrift såsom mail, ärende-formulär på webben och på sikt även en chat-funktion.

Din profil

Du är en problemlösare och gillar ordning och reda och du trivs i en ansvarstagande roll. Du är lyhörd och effektiv och motiveras av att hjälpa kunden och ständigt hitta nya vägar för att höja kvaliteten i våra processer och rutiner. Vi ser gärna att du har liknande erfarenhet från kundservice och/eller administration. Det viktigaste är att du trivs i rollen som spindeln i nätet och att du älskar att ge bra service.
Avslutningsvis är det viktigt att du uppskattar att både samarbeta i team men också har förmågan att arbeta självständigt.

Kompetens och erfarenhet:

  • Minst två års arbetslivserfarenhet från kundservice, orderhantering, eller liknande administration
  • Eftergymnasial utbildning inom administration eller motsvarande är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office är meriterande

Personlighet och egenskaper:

  • Du är noggrann, strukturerad och ordningsam
  • Du ser det som en självklarhet att slutföra dina uppgifter men också hjälpa till där det behövs – på Posh Living hjälps vi åt att klara våra mål och hålla våra deadlines
  • Du är social och är mån om att ha bra relationer med såväl våra kunder som våra leverantörer.

Om Posh Living

Posh Living är ett inrednings- och livsstilskoncept med två butiker i Stockholm och en web shop. Barbro Berggren Pålman och Björn Frick startade tillsammans Posh Living år 2001 efter lång erfarenhet från möbelbranschen. Tillsammans med VD Victor Malmqvist driver de idag Posh Living med samma vision som alltid; nämligen att sälja möbler och inredning av god kvalitet och design som de själva tycker om, i vackra och inspirerande miljöer.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till
victor.malmqvist@poshliving.se
Vänligen skriv ämne: ”Ansökan kundtjänst FÖRNAMN EFTERNAMN”