Allt ni undrar om Posh Collection

Allt ni undrar om Posh Collection

Förra veckan öppnade vi upp en frågebox på vår instagram där vi ville veta vad ni undrar om vårt egna varumärke Posh Collection och sofforna på kampanj. Vi har sammanfattat en del av frågorna här.

Vad är Posh Collection?
Posh Collection är vårt egna varumärke och är exklusivt för Posh Living. Ett varumärke med noga utvalda och framtagna produkter. I Posh Collection står inspiration, kunskap och bästa möjliga kvalitet i fokus.  Läs mer här (länk)

Sugen på Pacific, är sittkuddarna vändbara?
Vad kul, Pacific är jättehärlig och den har vändbara sittplymåer. Att de är vändbara är till en fördel då det förlänger komforten.

Hur ska man veta vilken soffa man ska välja?
Det kan vara svårt att välja! Under varje soffa har vi sammanfattat det som verkligen utmärker sofforna och gör dem unika och bäst i sitt slag. NI är även varmt välkomna in till våra butiker för att få guidning av den erfarna butikspersonalen.


Soffa Pacific

Hur har ni tänkt när ni designade sofforna?
Vi ville skapa soffor där kvalitet verkligen står i fokus samtidigt som designen och utförandet inte får kompromissas med. Vi ville få fram samspelet mellan just komfort, kvalitet och design, vilket vi anser är viktigt. Med över 20 års erfarenhet i inredningsbranschen känner vi själva att vi verkligen har hittat rätt!

Vilken gillar ni i butiken bäst?
Soller, den har en fantastiskt skön komfort.

Bästa soffan?
Får man säga alla? Alla Posh Collectionsofforna är så pass noga framtagna att det helt enkelt ska vara de bästa.

Kan man få annat tyg än soffan jag såg i butiken?
Javisst! Online har vi valt ut ett sortiment av tygerna Nuvole, Tank, Sancho och Caliente till våra Posh Collection soffor. Medan i butikerna har vi till och med ett ännu bredare utbud av tyger. Sofforna i butikerna är endast ett exempel på hur soffans utförande kan se ut.


Soffa Justin

Finns det något mer som ingår i Posh Collection än soffor?
Just nu har vi, utöver soffor, våra populära ljusstakar Otto. Handdukarna NOA i en härlig mix av bambu och bomull, samt fina sidobord och soffbord. Vi planerar för fullt på vilka fler produktgrupper vi ska ta in till Posh Collection framöver.

Vad skiljer sofforna åt?
Några faktorer som skiljer soffora åt kan exempelvis vara benen (träben, metallben). Hur fast soffan är, Belize är nämligen lite fastare i komforten än Soller. Justin och Piana har inte några extra svankkuddar som de andra sofforna har. Stoppningen i sittplymåerna för att få fram den bästa känslan för de olika sofforna. 


Lämna en kommentar