Om Posh Living

Posh Living grundades 2001 av Barbro Berggren Pålman och Björn Frick med en vision att skapa inspirerande butikerna, med möbler och inredning som de själva tycker om. Än idag handplockar vi noggrant hela sortimentet för att säkerställa hög kvalitet och design.

Posh Livings utbud och kreativa miljö har med tiden blivit allt mer välkänt och är numera ett begrepp inom design och inredning. 

 

BUTIK
Att besöka vår inrednings- och möbelbutik i Stockholm Mood Gallerian är en upplevelse i sig då den ständigt är i förändring tack vare våra kreativa inredare och merchandiser.

I våra butiker finner du även överraskningar i form av unika inredningspjäser som vi bara får in enstaka exemplar av.

Välkommen in och inspireras! 

INREDNINGSTJÄNST
Vi erbjuder även inredningstjänst där vi hjälper såväl privatpersoner som företag med små och stora projekt. Med hjälp av en projektledare och personlig inredare följer vi dig hela vägen från idé och inspiration till ett färdiginrett hem eller offentlig miljö.
Kontakta oss så får du mer information om hur vi kan hjälpa dig. Titta närmare på våra projekt och se hela vår portfolio här

"Bästa inredarna i Stockholm! Skickliga, professionella, kunniga, supertrevliga och levererar över förväntan. Löser alla eventuella problem som uppstår på ett snabbt och smidigt sätt med mycket hög tillgänglighet. De är helt enkelt grymma!"
 - Malin, nöjd kund 
 
POSH COLLECTION 
Posh Collection är vår egen kollektion, här har vi med vår långa erfarenhet noggrant har valt varje detalj. Hjärtat i Posh Collection är våra fantastiska soffor som är framtagna med design och komfort i fokus. Det är sofforna vi själva vill ha i våra hem. Här står inspiration, kunskap och högsta kvalitet i fokus.
Inspirationen hittar vi från världen över, där vi handplockar det allra bästa till er. Kunskapen kommer från mer än 20 års erfarenhet i inredningsbranschen och kvaliteten är A och O för Posh Collection, den vill vi helt enkelt inte kompromissa med. Posh Collection säljs exklusivt hos Posh Living.

  

INSPIRATION
När du befinner dig i Stockholm är du varmt välkommen att besöka vår butik och ta del av vår utställning. Du kan även följa oss på instagram, facebook och pinterest. Samt följa vårt nyhetsbrev och journal för nyheter och inspiration. 

    

Vi älskar när ni taggar oss i era bilder så vi kan fortsätta sprida inspiration. 

Inspireras av våra kunder
#poshlivingstockholm