Frukost hos Posh Living

Frukost hos Posh Living

Ett dukat bord med det där lilla extra skapar en levande och ombonad känsla. Vi har valt att skapa en frukostdukning tillsammans med matbordet Falster i mockabrunoljad massiv ask. Här vill vi att bordet ska få synas, ta plats och har valt porslin som matchar bordets färgton. 

Vi har valt mattallrik Country Range i en mörkare nyans, ljus assiett från serien Lifestyle Nature och skål i samma serie. Att mixa porslin i olika färger och strukturer skapar en mer levande dukning.  

Dricksglas Ripple med karaff är enkel men stilren i sitt utförande och tillsammans med bestick Bambini i borstat stål så har vi varvat olika uttryck i material och stil men tillsammans så skapar de en inbjudande känsla, där matbordet Falster är utgångspunkt. 

Något som vi på Posh Living vill framhäva, är att hitta något som du verkligen tycker om och utgå ifrån det när du skapar din dukning. Det som satte stilen för just den här dukningen var mugg 70´s i färgen Mud.  

Till sist, låt naturen ta plats i hemmet, i form av en vacker kvist eller snittblomma. Viktigast av allt är att det blir personligt, levande och inspirerande! Produkter vi använde till dukningen

 


Lämna en kommentar