Inredningstjänster från Posh Living | Posh Living

Inredningstjänster från Posh Living

Ett hem i harmoni

Drömmer du om den perfekta kombinationen av inredning och möbler i harmoni? Önskar du att ditt hem präglades av rofylld stillsamhet eller kanske var den där optimalt sociala oasen för vänner och familj? Hemmet är för många den viktigaste platsen för avkoppling och återhämtning. Oavsett vilken stil och sinnesstämning du är ute efter – hjälper Posh Living dig att uppnå den önskade känslan med hjälp av rätt inredning och möbler som förstärker den där efterlängtade harmoniserande effekten.

 

Inredningstjänster från Posh Living

 

Vare sig det handlar om en enklare ommöblering, måttbeställda gardiner eller en komplett renovering, utformar Posh Living miljöer som passar just dig där dina behov, din personlighet och livsstil står i fokus.

Våra erfarna inredare och möbelexperter vill förmedla en skräddarsydd och personlig känsla och är med under hela processen när vi ska skapa ditt drömhem – från de första idéerna till det färdiga projektet.

 

Skräddarsydd expertis

Vi har tagit tagit fram tre paket utefter vad vi tycker är viktigt i ett hem samt där vi tror att behoven och trivseln är som störst.

Träffa oss i vår studio för en privat konsultation och få hjälp med att hitta de rätta pjäserna för just dig. I Paket 1 går vi under 45-60 min tillsammans igenom i lugn och ro vad det är du är ute efter och vägleder dig.

Känner du dig redo att ta din inredning ett steg längre? I Paket 2 bokar du en av våra erfarna inredare under 8 tim och får en skräddarsydd lösning för ett rum. Ta del utav din egna unika presentation, planskiss och moodboard med bilder, färg- och materialval som sätter den rätta tonen på rummets utformning och karaktär.

Är du ute efter att ta hela ditt hem till nya höjder, erbjuder vi Paket 3 – en komplett helhetslösning som sätter rätt prägel på ditt hems alla vrår. Under 12 tim tar våra inredningsexperter fram presentation, planskiss och moodboard för vardagsrum, matdel, hall och sovrum med synergieffekt och i enlighet med dina önskemål.

 

 

Läs mer om våra paketlösningar och kolla gärna igenom vår portfolio för att se tidigare inredningsjobb utförda utav Posh Livings inredare.

Invig hösten med en uppgradering av ditt hem!

Varmt välkommen att kontakta oss här för en tidsbokning.

 

/Posh Living


Lämna en kommentar