Konsten att hitta rätt soffa

Konsten att hitta rätt soffa

Detta är vårt andra inlägg där vi ödmjukt men stolt presenterar våra fantastiska soffmodeller! I detta inlägg vill vi låta dig lära känna några fler av våra soffmodeller och fördelarna med de olika varianterna. Efter denna guide känner du nog snabbt vad som är viktigast för dig och därmed blir det lite enklare att kunna fatta ett beslut och beställa hem den perfekta soffan för just ditt hem. Missa inte att läsa tidigare inlägg om våra flera soffmodeller!

Längst ner hittar du direktlänkar till ett produktblad för varje soffa med storleksalternativ, pris och specificerade mått.

 

Impulse

Soffan Impulse går utmärkt att klicka hem i ren impuls! En stilsäker soffa i minimalistisk stil. Raka linjer med välbalanserade mått, ett lagom djup för dig som vill sitta med skönt stöd bakom ryggen. Denna soffa passar i de flesta hem och den moderna stilen framhävs med svarta metallben. Välj avtagbar klädsel med kappa för att få ett lediga uttryck på soffan. Förstärk känslan genom att välja ett tyg i 100% linne som skapar ett mjukt och följsamt utseende. Läs mer om Impulse här!

Impulse

Bolero

En av 2020’s nyheter är soffan Bolero! En modern soffa med elegant form. En perfekt balans mellan raka linjer och ett maffigt intryck. Med nätta armstöd tummas det inget på sittytan. Den låga ryggen gör soffan lätt att placera i de flesta hem och den höga sittkomforten i Bolero vill du inte missa! Läs mer om Bolero här!

Bolero

Sally

Soffan Sally är också en av 2020’s nyheter! Soffan Sally är en mjuk och skön soffa med ett generöst djup samt ett högre ryggstöd än de flesta soffor. Det gör den utmärkt att sitta länge och skönt i. Den ger ett mjukt och följsamt intryck med stoppade armstöd, den långa kappan samt välfyllda plymåer. Denna kan du välja som modulsoffa och välja vilka moduler som passar bäst hos dig. Den finns självklart också att klicka hem i vår webshop i standard storlekar. Läs mer om Sally här!

Sally

Sake

Sake är vår mest “loungeiga” soffa! Låga armstöd och rygg kompletteras med ordentligt tilltagna mått på de dubbla ryggplymåerna som skapar den moderna looken. Sake är vår mest unika soffa och otroligt uppskattad av yngre kunder pga soffans djup på 114 cm. En soffa att spendera timmar i. Med dess djup fungerar den även som en extra sovplats. Denna soffa måste upplevas! Läs mer om Sake här!

Sake

Petito

Vår allra mest älskade soffa Petito! En soffa med väl tilltagna mått att krypa upp och mysa i. En enkel design med små uttrycksfulla detaljer som utåtvända sömmar, smala armstöd som skapar större sittyta och fylliga sitt- och ryggplymåer för skön komfort. Soffan Petito finns, utöver fåtölj och fotpall, i ytterligare två varianter: som hörnsoffa och bäddsoffa. Allt detta till fantastiskt pris gör det lätt att förstå varför så många älskar soffan Petito! Klicka hem den via i tyget Tristan för en tvättbar avtagbar klädsel i stentvättad bomullsblandning. Skapa ditt hem med Petito! Läs mer om Petito här!

Petito

Produktblad:

Impulse

Bolero

Sally

Sake

Petito


Lämna en kommentar