Laila Bagge testar Posh Livings inredningstjänst!

Laila Bagge testar Posh Livings inredningstjänst!

Då har jag fått testa på en ny inredningstjänst hos Posh Living!

Jag har ju ett företagshus som ni vet där vi bl.a. har spelat in podd och tv. Eftersom jag nu har fått chansen att pröva på Posh Livings inredningstjänst så tänkte jag att de skulle få uppgiften att ta fram en moodboard för hur det skulle kunna se ut.

Gissa om jag blev positivt överraskad. De hade tagit fram förslag på mattor, golv, gardiner, soffa, akustikpanel som fondvägg och en lampa. Första mötet är kostnadsfritt där ni går igenom vilka färger och vilka typer av möbler du gillar sedan bokar ni upp ett nytt möte för att se förslagen utifrån dina önskemål. Som ni ser så har man valt en jordnära och varm känsla för mitt företagshus. Älskar mattan som är lite fluffig och beige. Sofftyget går i ljust ljust beige, coffee table i en fin valnötsfärg som passar till akustikpanelen som agerar fondvägg bakom soffan. Det randiga tyget på fåtöljen ger en kaxig känsla som gör att den sticker ut lite. Lampan går i mässing som jag älskar! Och som ni ser på bilden finns det även ett sidobord som går i brun marmor. Allt detta tillsammans med ett par ljusa linnegardiner, blir så snyggt! 

De har otroligt snygga möbler i sin butik som ligger i Moodgallerian i Stockholm men frågar man efter deras inredare så har dem ännu fler möbler att välja på i sina kataloger. Soffor kan du få i olika storlekar och färger, det finns mycket att välja på. 

Den här soffan är en av deras mest populäraste soffor med sin avtagbara klädsel på på kuddar och stomme. Den finns i två-sits och tre-sits samt fåtölj. Gillar idén med att kunna byta färg på soffan om man tröttnar på den färgen man har, samt om hundar eller ungar smutsar ner den så går det lätt att tvätta. 

De har även en köksavdelning för de som är sugna på att piffa upp köket. 

Här ser ni fåtöljen som de föreslog till mitt företagshus!
Så, ska ni göra om ett rum där hemma och behöver hjälp eller inspiration så rekommenderar jag starkt Poshlivings inredningstjänst, och som sagt så är första mötet kostnadsfritt och man binder inte sig till någonting.

Kram L


Lämna en kommentar