Lär känna oss: Charlotte, E-commerce manager

Lär känna oss: Charlotte, E-commerce manager

Det är verkligen dags för er att få lära känna oss som på ett eller annat sätt jobbar med Posh Living. Oavsett om det är i butiken eller på kontoret arbetar vi dagligen för att ni som kunder ska få den bästa möjliga inredningsdestinationen och upplevelsen. Ni ska nu få lära känna Charlotte lite mer, vår E-commerce manager.

Hej Charlotte! 
Berätta om din roll på Posh Living, hur ser en vanlig dag ut? 
Hej! Jag arbetar som E-Commerce Manager på Posh Living. Det innebär att jag först och främst arbetar med vår E-handel och ser till att den är så bra som möjligt för våra kunder. Har man tips, önskemål eller vill berätta om sin upplevelse online hos oss får gärna kontakta mig på charlotte@poshliving.se 

Jag arbetar även med vår marknadsföring och nära våra inköpare och digitala kommunikatör. Därför är mina arbetsdagar väldigt varierande, ena dagen arbetar jag med våra utvecklare och implementerar kod för att nästa dag ha ett möte med Pinterest eller sätta en struktur för artikelnummer. 

Spännande. Hur kommer det sig att du började på Posh Living?
Jag började hos Posh Living som konsult, men när uppdraget närmade sig sitt slut kände jag mig inte redo att sluta då jag trivdes så fantastiskt bra. Sedan årsskiftet kvar som anställd.

Det bästa med Posh Living är människorna som arbetar här. Alla är så härliga, och kunniga! Jag har lärt mig så mycket om inredning sen jag började här. Och törs lova att man kan få vilken inredningsfråga som helst besvarad hos Posh Living. 

Vad roligt att höra. Hur är inredningsstilen hemma hos dig? 
När flyttlasset för en tid sen gick till en mindre lägenhet, så ställdes jag inför en utmaning. Mina grejer rymdes inte! Jag har därför behövt tänka till och göra smarta val med min inredningen. Nästan allt i min lägenhet har dubbla funktioner och förvaring blev viktigt. Jag har exempelvis byggt en loftsäng med hjälp av byråer och valt en bäddsoffa.

Hemma hos mig är det mer gråa toner, till skillnad från den beigea trenden vi ser mycket av. Då grått lätt kan kännas lite kallt så bryter jag gärna av med gröna toner, som skapar en varmare känsla.
Och om du skulle beskriva din inredningstil med tre ord?
Då får det nog blir grått, praktiskt och neutralt. (Det neutrala är visserligen mest så att jag ska kunna bryta av med härliga detaljer). 

Vad gillar du mest med Posh Livings inredning?
Våra butiker! Hos Posh Living tycker vi om unika hem. Därför lägger våra inredare och inköpare mycket tid på att hitta unik inredning och tar in unika one of a kind inredningdetaljer och större pjäser till våra butiker. De hinner jnte sällan säljas innan de syns i vår webbshop, då det bara finns inne en av varje. Något som jag tycker gör det extra magiskt att besöka våra butiker.

En rolig historia är att bilden på mig här nedanför är tagen på ett museum i Nice, där jag direkt för skulpturen jag står bredvid. Därför blev jag helt förtjust när jag hittade en mindre snarlik hos Posh Living som fick flytta hem till mig. Jag som trivs i med ganska neutrala inredning har alltid haft en kärlek för att inreda med unik detaljer som sticker ut, och gärna överraskar mina besökare lite.

 

Spännande! Avslutningsvis kör några snabba frågor:

Neutral eller färgglad inredning?
Trendigt eller personlig stil?
Ljust eller mörkt trä?
Matsal eller vardagsrum?
Trämöbler eller stenmöbler?
Öppen planlösning eller flera rum?
Hus eller lägenhet?

Härligt. Stort tack för intervjun! 
Nedan kan du se några av Charlottes Posh Living favoriter. 
Champagneglas Lucy  - "Enligt mig den perfekta formen. Vackra samt trevliga att dricka ur." 
Soffa Colorado "Min drömsoffa! Stor och djup, perfekt att mysa in sig i för en filmkväll, men rymmer även många när man får besök."
Stol Alison "Den har snurrfunktion. Behöver jag säga mer?" 
Matta Key Wool, Silver "Handvävd, mjuk och ett fantastiskt mönster." 
Kruka Shell Pot "Min absoluta favorit just nu. Hos mig är den enbart inredningsdetalj och inte kruka."
Golvlampa Spot "Stilren och tar nästan ingen plats. Perfekt när man bor trångt som hos mig."
Oljelampa "Ett måste hemma hos mig!"

Lämna en kommentar