Lär känna oss: Jimmie, inredare

Lär känna oss: Jimmie, inredare

Det är verkligen dags för er att få lära känna oss som på ett eller annat sätt jobbar med Posh Living. Oavsett om det är i butiken eller på kontoret arbetar vi dagligen för att ni som kunder ska få den bästa möjliga inredningsdestinationen och upplevelsen. Först ut presenterar vi vår inredare Jimmie! 


Hej Jimmie! Berätta lite om din roll på Posh Living:
Hej! Jag arbetar som inredare på Posh Living, både för privatkunder men även för företag och offentliga miljöer. Jag är även biträdande butikschef i Moodbutiken.

Hur kommer det sig att du började på Posh Living?

Posh Living har alltid varit en av mina favoritbutiker, jag gillar att vi har en perfekt mix av produkter med bra kvalité och att vi vågar sticka ut.

Vad kul, och hur kom du in i just inredningsbranschen?
Jag har alltid varit intresserad av färg och form, Det hela började med att jag var utomlands i 2 månader och kände då att det äntligen var dags att förverkliga min dröm. Jag började då studera till inredare och fick sedan jobb på Posh Living. Nu har jag jobbat här i snart 4 år! 

Du som är inredare. Kan du dela med dig av ditt bästa inredningstips?
Jag skulle säga våga! Kör inte bara på de säkra korten utan välj inredning som du själv tycker om och skapa en röd tråd av det. Inredning ska vara personligt.

Du jobbar med inredningsuppdrag åt kunder, både privat och till företag. Berätta om ditt senaste eller roligaste inredningsuppdrag:
Det är många, svårt att välja ut enskilda.. Jag har många jobb nu speciellt när tidigare inredningskunder kommer tillbaka och det är väldigt roligt. Utöver det håller jag nu på med en stor takterass som är väldigt spännande och inspirerande för att nämna något. Sedan gjorde vi även ett stort inredningsjobb med en vindsvåning som faktiskt är med i Sköna Hem vilket såklart också var väldigt kul.

 
Se mer av vindsvåningen här.

Hur är inredningsstilen hemma hos dig?
Hemma hos mig är det en väldigt eklektisk stil, jag blandar nytt och gammalt med inspiration världen över

Se Jimmies utvalda inredningsfavoriter här.

Härligt. Stort tack för intervjun. Vi kör några snabba frågor:

Neutral stil eller färgglad inredningsstil?
Trendigt eller personlig stil?
 Ljust eller mörkt trä
Matsal eller vardagsrum?
Trämöbler eller stenmöbler?
Öppen planlösning eller flera rum?
Hus eller lägenhet?


Se Jimmies utvalda inredningsfavoriter här.


Lämna en kommentar