Lär känna oss: Maria, Projektledare Inredningstjänsten

Lär känna oss: Maria, Projektledare Inredningstjänsten

Det är verkligen dags för er att få lära känna oss som på ett eller annat sätt jobbar med Posh Living. Oavsett om det är i butiken eller på kontoret arbetar vi dagligen för att ni som kunder ska få den bästa möjliga inredningsdestinationen och upplevelsen. Ni ska nu få lära känna Maria lite mer, vår projektledare för inredningstjänsten!Hej Maria! Berätta om din roll på Posh Living, hur ser en vanlig dag ut?

Hej! Jag jobbar som projektledare i Posh Livings inredningstjänst där vi arbetar för  både privatpersoner och företag. Dagarna är väldigt olika, den ena dagen är inte den andra lik. Jag jobbar med flera uppdrag parallellt vilket kan vara allt från enstaka rum till hela lägenheter. Vi har jobbat med villor, fjällhus, skärgårdsmiljöer, kontor och nu även en fantastisk takterrass. Min roll är att hålla samman projekten från det att kunden hör av sig till oss för hjälp, till att möblerna står på plats hos kunden. Detta innebär mycket kontakt med såväl leverantörer som våra kunder. Vi skräddarsyr lösningar för alla kunder då objekten skiljer sig åt.

Spännande. Hur hamnar du i inredningsbranschen?

Jag har alltid älskar färg , form och design. Efter många, många år (över 20 år faktiskt) inom skobranschen kändes steget över till inredning väldigt naturligt. Jag ville fortsätta jobba kreativt men med någonting nytt och ny typ av produkter. Jag har hamnat helt rätt och tycker väldigt mycket om mitt jobb.


Ett inredningsprojekt i samarbete med Alexander White som Maria arbetat med. Här skapades en stilren visningslägenhet i nybyggda Strato på Södermalm.

Hur är inredningsstilen hemma hos dig?
Tidlös, klassisk och jag älskar härliga textiler och växter.

Och vad gör du när du inte jobbar på Posh Living?
När jag inte jobbar på Posh Living yogar jag, reser, lagar mat och umgås med familj och vänner. Men såklart också ständigt letar inspiration för inredning och detaljer.

Härligt, vill du avslutningsvis dela med dig av ett inredningstips?
Något vi brukar tänka på när det gäller större inredningsprojekt är att hitta en bra bas som man känner sig trygg i innan man lägger till färg, form och kontraster. Det är en bra grund när man inreder ett hem. 

Tack för intervjun, vi avslutar med lite snabba frågor:

Neutral eller färgglad inredning?
Trendigt eller personlig stil?
Ljust eller mörkt trä?
Matsal eller vardagsrum?
Trämöbler eller stenmöbler?
Öppen planlösning eller flera rum?
Hus eller lägenhet?

Nedan kan du se några av Marias Posh Living favoriter:


Matta Bamboo Silk Kochi

Taklampa Tratten

Matbord Bok med iläggsskiva

Kruka Shell Pot

Vas Sahara

Soffa Pacific

Konstgjort Olivträd


Lämna en kommentar