Lär känna oss: Marie, Order Manager

Lär känna oss: Marie, Order Manager

I vår serie Lär känna oss presenteras våra medarbetare med en intervju då vi verkligen tyckte det var dags att ni skulle få känna oss som på ett eller annat sätt jobbar med Posh Living. Oavsett om det är i butiken eller på kontoret arbetar vi dagligen för att ni som kunder ska få den bästa möjliga inredningsdestinationen och upplevelsen. Nu har det blivit dags att presentera personen som är länken mellan kunder och leverantörer, vår order manager Marie!

Hej Marie! Berätta om din roll på Posh Living, hur kan en dag se ut?
Hej! I min roll som Order Manager ansvarar jag för samtliga orders som kommer in till oss både i de fysiska butikerna samt via webshopen. Detta innebär att jag har en nära kontakt med våra leverantörer dagligen, och med våra kunder.
Dagen börjar med att jag kollar av vad vi fått in för orders från förekommande dag, hanterar dessa och skickar iväg inköp. Då vi har ett mycket stort utbud av soffor där man i de flesta fall kan skräddarsy efter kundens önskemål är de flesta orders special där tyg beställs från tygleverantör i exempelvis Italien, som skickas till sofftillverkaren för produktion.

Jag håller sedan koll på  vad som inlevereras på våra olika lager och hanterar slutbetalningar vilket innebär en hel del fakturering. Efter det ser jag till att lagren får den information dom behöver för att kunna leverera till våra kunder enligt deras önskemål.

Spännande! Det är ju mycket som händer bakom kulisserna som man inte alltid ser som kund. Hur hamnade du i inredningsbranschen?
Började i branschen med eget företag (som jag drev i 7 år) som specialiserade sig på Homestyling där jag samarbetade med mäklare och stylade bostäder inför försäljning, men tog en del inredningsuppdrag och fick även inreda första säsongen av Arga Snickaren som gick på kanal 5. Det var verkligen en erfarenhet där jag lärde mig mycket och nu har jag varit en del av Posh Living i ca 8 år!

Hur är inredningsstilen hemma hos dig?
Skulle nog beskriva den som lite bohemisk, avslappnad och vilsam med mycket gröna växter men ändå stilren med inte allt för mycket saker. Vill att man ska känna att man kopplar av när man kommer hem till oss och så älskar jag verkligen levande ljus! Och kuddar!

Vad gör du när du inte jobbar på Posh Living?
Då tränar jag Crossfit, yogar, äter massor med god mat tillagad av min man, och umgås med familj och vänner!

Och tillsist; Vad ser du mest fram emot med öppningen av nya butiken i Mood?
Att det blir en nystart för oss alla inklusive våra kunder som vi hoppas ska uppskatta den nya butiken i lite ny skepnad och även att nya kunder ska hitta till oss som ännu inte haft turen att upptäcka oss!
Vi kommer även att få ett nytt kontor vilket blir spännande för alla oss som jobbar bakom kulisserna!

Stort tack för intervjun Marie! Nu kör vi lite snabba frågor: 

This or that (du kan markera ditt valda svar)
-
Neutral stil eller färgglad inredningsstil?
- Trendigt eller personlig stil?
- Ljust eller mörkt trä?
- Matsal eller vardagsrum?
- Trämöbler eller stenmöbler?
- Öppen planlösning eller flera rum?
- Hus eller lägenhet?

Nedan kan ni se några av Maries inredningsfavoriter från Posh Living:

Matta Orai, Beige

Soffbord Stability, Umber

Champagneglas Lucy

Ljusstake Otto

Lampfot Braxton, Antik svart

Lampskärm Terranea Zebra

Soffa Colorado

Konstgjort Olivträd


Lämna en kommentar