Lär känna oss: Victor, VD

Lär känna oss: Victor, VD

Det är verkligen dags för er att få lära känna oss som på ett eller annat sätt jobbar med Posh Living. Oavsett om det är i butiken eller på kontoret arbetar vi dagligen för att ni som kunder ska få den bästa möjliga inredningsdestinationen och upplevelsen. Nu har det äntligen blivit dags för en intervju med Victor, VD på Posh Living!

Hej Victor! Berätta om din roll på Posh Living, hur kan en dag se ut?
Hej! Gärna. Oavsett var jag än befinner mig så börjar jag alltid arbetsdagen med att djupdyka i gårdagens försäljnings- och besökssiffror för att få en färsk uppdatering om vad som säljer och åt vilket håll vinden blåser i verksamheten. Därefter kör vi alltid ett kort morgonmöte med butikschef och säljare innan vi öppnar. Här får man reda på allt sådant man inte kan se i datorn; hur alla mår, kundernas feedback från dagen innan och vad de frågar efter, hur stämningen varit i butikerna, och så vidare. När jag tankat på med all statistik och vad säljarna upplevt i mötet med kunderna så är jag redo att axla min roll på Posh Living. En vanlig dag består oftast av möten och avstämningar men också prata med kunder, leverantörer och hyresvärdar.

Spännande! 
Hur hamnade du i inredningsbranschen?
Jag började som ekonomichef på ett varumärke inom heminredning i Malmö där jag sedermera blev VD och delägare. Men kärleken fick mig att flytta till Stockholm där jag ganska snabbt träffade Björn och Barbro (Posh Livings ägare och grundare) som precis hade börjat en rekryteringsprocess av en VD. Vi klickade direkt och att börja på Posh Living kändes självklart!

Vad är det bästa med att jobba som VD på Posh Living?
Det låter lite cheesy men det är verkligen mina kollegor. Vi jobbar alla väldigt hårt, men vi är också ett väldigt glatt gäng som har otroligt kul tillsammans! Sen är det ju så klart så att alla fantastiska produkter vi jobbar med skapar en extremt inspirerande arbetsmiljö. Står det dessutom Posh Collection på soffan så blir man ju extra stolt och glad.

Vad har de största förändringarna varit för Posh Living senaste åren?
Ungefär ett halvår efter att jag började genomförde vi stora förändringar i hela organisationen. Vi stängde vår första ursprungliga butik på Sveavägen och vi halverade vår butik inne på Mood. Webben gjordes om och utökades och vi drog igång vår inredningstjänst – kort och gott, vi lade om hela strategin för företaget, vilket vi nu kan se en tydlig positiv effekt av.Intressant att höra. Och roligt att kunna se den positiva effekten så tydligt. Hur är inredningsstilen hemma hos dig?
Posh Living Greatest Hits så klart! Min fru jobbar med mode och inredning och vi gillar en modern men ändå ombonad stil. Inga vita väggar! Tillsammans har vi skapat ett hem som vi verkligen trivs i. Personligen älskar jag dock rätt tacky prylar som bryter mot allt det snygga, men det har tyvärr blivit allt svårare att smyga in dem där hemma (*skratt*).

Vad gör du när du inte jobbar på Posh Living?
Att vara med familjen är ju det bästa som finns, men vad det gäller så kallade fritidsintressen så önskar jag att svaret vore att träna eller spela padel, men det ärliga svaret är ju solklart – bada bastu, laga mat och dricka gott vin. 

Tack för intervjun Victor! Nu kör vi några snabba frågor:

Neutral stil eller färgglad inredningsstil?
Trendigt eller personlig stil?
Ljust eller mörkt trä?
Matsal
eller vardagsrum?
Trämöbler
eller stenmöbler?
Öppen planlösning eller flera rum?
Hus
eller lägenhet?

Nedan kan du se några av Victors Posh Living favoriter:

Matta Granada


Taklampa Balance


Matbord Copenhagen


Champagneglas Richard Juhlin Optimum


Mattallrik Lifestyle


Soffa Pacific från Posh Collection


Skåp Arnum


Lämna en kommentar