Posh Living öppnar ny butik i Mood

Posh Living öppnar ny butik i Mood

Efter hela året av planering, idéer och visioner kan vi nu äntligen gå ut med att vi kommer öppna en helt ny och större butik i Mood Gallerian! 

Varför flyttar vi?
En av de vanligaste frågorna vi fått är varför vi flyttar - kort sagt för att vi nu kommer få en större butik med helt nya möjligheter. Det är en lokal som i detta nu byggs för oss från grunden efter våra önskemål om den perfekta butiken. Något våra inredare, visual merchandiser och ägare har jobbat otroligt hårt med för att skapa visionen av vår nya butik. 

Vi kommer fortsätta att hålla hus på plan 3 i Mood Gallerian, ca 100 steg från vår nuvarande butik, men i en mer central del med bland annat Eat Market, Hobbs och Sthlm Boulevard som nya grannar. Tills vi öppnar senare i år kommer vi naturligtvis finnas kvar i vår nuvarande lokal och välkomna er kunder, precis som vanligt! Mer info kommer självklart komma ju närmre öppningen kommer, men förbered er redan nu på att det blir en härlig invigningsfest i sann Posh Living anda. Håll utkik i våra sociala medier för mer information gällande nyöppningen.

BESÖK OSS I MOOD

Vi har smygöppnat vår nya butik i Mood innan inflyttningsfesten där ni är varmt välkomna att inspireras och spana in de nya butiksmiljöerna. För att fira in nya butiken har vi dessutom upp till 25% på HELA SORTIMENTET!

I vår gamla lokal pågår dessutom en utförsäljning med upp till 70% på utställningsmöbler och inredning i alla kategorier! 

Adress
Regeringsgatan 48

Telefon
08-235155

Öppettider
Mån–Frie 10 - 19
Lör: 10 - 18
Sön: 11 - 17


Lämna en kommentar