Posh Living x Perfect Day Media

Posh Living x Perfect Day Media

Låt oss presentera ett inredningsuppdrag vi jobbat på länge och längtat efter att få visa för er - ett samarbete med Perfect Day Media, där våra inredare har inrett och stylat hela deras kontor. Lekfull inredning och härliga färgkombinationer med bland annat ett rosa tak, färgglada soffor och guldiga detaljer i art deco stil. En helhet som känns både inbjudande och ombonad beskriver detta kontor. 

Perfect Day Media grundades av systrarna Hanna Widell och Amanda Schulman och är ett poddcastföretag med flera av Sveriges största podcasts i sitt register. 

Är du som privatperson eller ditt företag intresserad av vår inredningstjänst? Behöver ni få hjälp med ett rum eller ett helt kontor eller hus? Spana in inredningstjänstens hemsida för att läsa mer och kontakta oss här.
Posh Living x Perfect Day MediaKonferensrum med ljusrosa väggar, personliga detaljer och matbord Skagerak i mitten av rummet.
Posh Living x Perfect Day Media
Posh Living x Perfect Day Media
Posh Living x Perfect Day MediaEtt härligt loungerum med lila modulsoffa,
soffa Julia
 i rosa, ett maffigt
konstgjort lönnträd
med vinröda blad och fina detaljer i hela loungeområdet. Mysigt och ombonat!Posh Living x Perfect Day Media
Posh Living x Perfect Day MediaVälkommen in! Här välkomnas man av en mysig entré samt loungeområde att vänta i. Missa inte det rosa taket, något vi är allra mest nöjda med. Det är inte bara väggarna som kan målas utan även taket, det ger en helt ny dimension till rummet. Precis vid entrén finner man en soffa Impulse i rosa. 
Posh Living x Perfect Day MediaHär kan man sitta och jobba eller ta ett möte. Sitt bekvämt på stol Alison med snurr runt matbord Fred
Ett rosa kontor!

En mysigt inredd poddstudio, här sitter några av Sveriges största poddare och spelar in.

Är du som privatperson eller ditt företag intresserad av vår inredningstjänst? Behöver ni få hjälp med ett rum eller ett helt kontor eller hus? Spana in inredningstjänstens hemsida för att läsa mer och kontakta oss här.

Lämna en kommentar