Tanken bakom Posh Collection

Tanken bakom Posh Collection

En kollektion med variation

Passionen för inredning har genomsyrat Posh Livings verksamhet sedan starten för snart 20 år sedan. Här någonstans växte även tanken fram om att kunna erbjuda möbler och dekoration som tidigare saknats på marknaden och som andas Posh Living. Därför valde personerna bakom Posh Living att ta fram Posh Collection – en egendesignad kollektion med stilrena produkter som hjälper till att framhäva det där lilla extra i hemmet.

Grundarna Barbro Berggren Pålman och Björn Frick har låtit kreativiteten styra samtidigt som de funderat på vad både kunderna och de själva saknar i sortimentet. Det har resulterat i att kollektionens utbud sträcker sig mellan allt från vackra dekorationer till snygga, praktiska möbler.

Något gemensamt för alla produkterna som ingår i Posh Collection är den tidlösa design och kvalitet som öppnar upp möjligheter till att skapa ett hållbart hem. Björn Frick tar fram produkter till kollektionen och beskriver att utbudet helt enkelt bygger på att fylla ett glapp på marknaden samtidigt som huvudfokus ligger på funktion, enkelhet och komfort.

Från idé till färdig produkt

Vi skapar Posh Collections produkter från grunden. Björn Frick förklarar hur vägen från idé till färdig produkt kan se ut: "Det börjar oftast med en tanke om något som vi saknar, sedan får man jobba fram olika skisser och varianter tills man känner att man hittat rätt. Det kan se väldigt olika ut beroende på vilken typ av produkt det är: en mindre detalj kan komma till snabbt medan exempelvis våra soffor kräver mer eftertanke och tid när det kommer till både design & produktion."

 

Utvalda favoriter ur kollektionen

Björn fortsätter berätta att det finns vissa produkter som han gärna lyfter fram, och som uppskattas extra mycket av kunderna. "Det är oftast vår senaste produkt som jag alltid tycker är bäst.. skratt skratt! Men det vi är väldigt stolta över är vår egen serie med soffbord och sidobord Steel & Stone som vi har tillverkat i över 15 år nu. Det blir ju lite som ett bevis på att man faktiskt gjort något bra! Sen får man inte glömma våra soffor. Vi har valt stoppningar och klädslar som kanske inte är de billigaste, men vi ska också kunna stå för våra produkter."

Kollektionen fortsätter växa hela tiden, och vi på Posh Living ser fram emot en höst med massor av nyheter ifrån Posh Collection och andra leverantörer. 

Välkommen in!


Lämna en kommentar