Varför ni (och vi) älskar Petito

Varför ni (och vi) älskar Petito

I veckan ställde vi en fråga på vår instagram där vi undrade vad ni gillar med er Petito soffa? Petito är vår storsäljare och mest älskade soffa, och det finns många olika anledningar till varför just den är er (och vår) favorit. Det ville vi ta reda på.
I inlägget har vi sammanfattat era svar och beskriver lite mer ingående varför Petito blivit en sån storsäljare!

De smala armstöden och nätta utseendet.
Här har vi direkt två anledningar till att soffan är så pass charmig som den är. Petito känns nätt i rummet även om det är en rymlig soffa, tack vare dess smala armstöd och form. Den passar då även den mindre lägenheten och tar inte upp allt för mycket plats!

Möjligheten att byta klädsel.
Precis som kund beskriver förlängs livet på Petito genom möjligheten att byta klädsel. Soffan har avtagbar klädsel och i tyget Tristan (som är den absolut populäraste) är den även tvättbar. Det innebär att du alltså inte behöver köpa en helt ny soffa om du vill förnya tyg och färg, det gör du enkelt med en ny klädsel. Du behöver heller inte se dig om efter en ny soffa bara för att det uppkommit fläckar, tyget kan tvättas i maskin! Se hur du byter klädsel på vår instagram.
Petito Posh Living
Stilren och tidlös design.
Soffa Petito är designad för att hålla länge och är en väldigt stilren soffa som passar i alla typer av hem, tack vare den tidlösa designen. Därför har den varit en storfavorit hos oss i många år.

Priset.
Priset kan vara en stor faktor till vilken soffa man väljer, och Petito är en av våra mest prisvärda. Tyget Tristan är ett kampanjtyg vilket ger soffan ett prisvärt kampanjpris. 

Kombinationen snygg och skön.
Det håller vi verkligen med om! 

Klicka här för att komma direkt till soffa Petito.

Lämna en kommentar