Inköpsassistent, Posh Living

Vill du bli en del av ett av Sveriges mest spännande varumärken inom möbler och heminredning? Trivs du i en entreprenöriell miljö där du får jobba administrativt? Är du en strukturerad och ansvarstagande person som älskar ordning och reda? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Då är du nog rätt person för Posh Living! Vi söker just nu en kollega till vårt inköpsteam i en assisterande roll som vill vara med och ta Posh Living till nästa nivå.  

Tjänsten 

I rollen som inköpsassistent tillhör du Posh Livings inköpsteam där du jobbar nära inköpare och sortimentansvariga för såväl vårt eget varumärke som externa varumärken. Du jobbar också nära vårt web-team där du blir en viktig del i vår digitala försäljningsprocess. I rollen som inköpsassistent kommer du främst assistera dina teammedlemmar med löpande uppgifter såsom registrering av produkter, uppföljning och bevakning av inköp, prisuppdateringar, och kampanjplanering.

Din profil

Du är en driven och ambitiös person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är lyhörd och effektiv och motiveras av att organisera, strukturera och vara del av ett team. Du får gärna vara i början av din karriär men det är meriterande att du har erfarenhet från liknande roller inom inköp. Det viktigaste är att du trivs i rollen som spindeln i nätet; länken mellan våra leverantörer, vårt lager, våra butiker och e-handel.

Du jobbar mot både korta och långa deadlines parallellt och vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, administration eller motsvarande. Avslutningsvis är det viktigt att du uppskattar att både samarbeta i team och men också har förmågan att arbeta självständigt.

Kompetens och erfarenhet:

•          Utbildning och erfarenhet inom inköp, administration eller motsvarande

•          Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

•          Goda kunskaper i Microsoft Excel är meriterande

Personlighet och egenskaper:

•          Du är noggrann, strukturerad och ordningsam

•          Du ser det som en självklarhet att slutföra dina uppgifter

•          Du är social och är mån om att ha bra relationer med våra leverantörer

•          Du är prestigelös och hjälper gärna till inom teamet för att nå uppsatta mål och deadlines

Om Posh Living

Posh Living är ett inrednings- och livsstilskoncept med två butiker i Stockholm och en web shop. Barbro Berggren Pålman och Björn Frick startade tillsammans Posh Living år 2001 efter lång erfarenhet från möbelbranschen. Tillsammans med VD Victor Malmqvist driver de idag Posh Living med samma vision som alltid; nämligen att sälja möbler och inredning av god kvalitet och design som de själva tycker om, i vackra och inspirerande miljöer.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till victor.malmqvist@poshliving.se

Vänligen skriv i ämnesraden: ”Ansökan inköpsassistent FÖRNAMN EFTERNAMN”