Inspiration

Vi hjälper dig gärna att skapa en helhet i ditt hem. I våra butiker hittar du vår kunniga personal och online har vi skapat plocksidor för att inspirera. Vi har även en inredningstjänst som vi kallar Posh Living Interior för både privatpersoner och företag. 

Posh Living Interior

Vi tror att alla då och då behöver lite hjälp på traven, nya infallsvinklar och inspiration för att förändras och förbättras. Därför erbjuder Posh Living inredningstjänster. Läs mer om våra olika paket. I alla våra butiker jobbar även kunnig personal som gärna hjälper till med stora och små inredningsbeslut. Välkommen in i butik eller inspireras online!

Skapa stilen till Colorado Antracite

Colorado är en stor, djup och skön soffa med generöst tilltagna mått där hela familjen får plats. Colorado Antracite är en soffa i ett mörkgrått lyxigt sammetstyg som vi stylat med detaljer i terrakotta, ljusgrått och svart. Se alla produkter.

Inred sommarhuset

Inred sommarhuset med produkter från oss. Vi har bland annat bäddsoffor, utemöbler, ljuslyktor och detaljer till kvällsmyset och porslin för långa middagar i det gröna. Se alla produkter

Skapa stilen till Petito Grey

Petito är en av våra mest populära soffmodeller. Här har vi stylat soffan i tyget Tristan Grey med en mörk bas och naturfärgade detaljer. Se alla produkter.

Skapa stilen till Sake

Sake är en loungig soffmodell med mycket plats för mys. Skapa en helhet i vardagsrummet och inred med bohemiska detaljer som fluffiga mattor, lampor i sirligt tyg och naturmaterial som ull och skinn. Se alla produkter.

Skapa stilen till Julia Dark Blue

Håll samman inredningen och skapa en helhet i ditt vardagsrum. Till soffan Julia i färgen Dark Blue har vi valt textilier och detaljer i blå och gröna toner vilket bidrar till en lyxig ombonad känsla. Se alla produkter.